logo
RNTV Live

CNAIR, variante pentru autostrada Ploiești – Brașov

Mihai Constantinescu

CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) vine cu noi variante pentru autostrada Ploiești – Brașov. Și asta după ce a constatat că pe traseu există anumite construcții. Responsabilii de proiect au venit cu argumente și încearcă să refacă în timp util documentația.

La aproape 20 de ani de la lansarea în spațiul public a studiului de fezabilitate pentru autostrada București – Brașov, CNAIR a anunțat că există în lucru și alte variante de traseu, după ce s-a constatat că pe traseu au apărut o serie de construcții. Până însă la începerea lucrărilor la autostradă, Consiliul Județean Prahova a demarat licitația pentru realizarea unei variante ocolitoare la Comarnic, scopul fiind fluidizarea traficului de pe DN1. Primul traseu pentru autostrada Ploiești – Brașov a fost aprobat în 2006, însă discuțiile legate de studiul de fezabilitate pentru autostrada București – Brașov au fost lansate în 2001.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/doua-persoane-si-au-pierdut…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primarul-din-ciorani-retinut/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor