logo
RNTV Live

CJ Prahova a convocat comisia de recepție pentru a preda Primăriei Ploiești Cazanul cu Apă Fierbinte 5 /VIDEO

Mihai Constantinescu

CJ Prahova a convocat comisia de recepție pentru a preda Primăriei Ploiești Cazanul cu Apă Fierbinte 5

Ploieștenii ar putea scăpa de teama pe care o trăiesc zi de zi că oricând ar putea rămâne fără apă caldă și căldură. Consiliul Județean Prahova a convocat  comisia de recepție pentru a preda Primăriei Ploiești Cazanul cu Apă Fierbinte 5. Instalația a fost reparată și are toate avizele necesare pentru punerea imediată în funcțiune.

Aproximativ 130.000 de ploieşteni racordaţi la sistemul centralizat de termoficare au fost nevoiți să stea în frig deja de mai multe ore in ultimele săptămâni din cauza avariilor apărute la CET Brazi.

Și asta pentru că,  Termo Ploiești, societatea de termoficare aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești, nu deține în administrare un alt cazan care să asigure continuitatea furnizării agentului termic către cetățeni.

Această problemă stringentă cu care se confruntă operatorul de termoficare pentru furnizarea apei calde și căldurii în Municipiu s-ar putea rezolva rapid însă.

Conducerea Consiliului Județean Prahova va solicita Primăriei Ploiești să preia CAF 5, grupul care poate produce agent termic la parametri optimi și în perioade geroase.

Luni primarul Andrei Volosevici a cerut demisia directorului comercial al Termo Ploiești pentru că nu a deschis o casierie pentru încasarea facturilor de la clienți. Conducerea Termo Ploiești a transmis că această casierie funcționează încă din 7 decembrie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor