Clădirea fantomă din Ploiești care poate oricand să producă un accident! Zeci de copii trec zilnic prin zonă/ FOTO

angajare

Clădirea fantomă din Ploiești care poate oricand să producă un accident! Zeci de copii trec zilnic prin zonă.

Este vorba despre clădirea unei foste unități militare care se află pe strada Stadionului din Ploiești si care se deteriorează pe zi ce trece. Cum imobilul are fațada în stradă si geamurile ferestrelor sunt sparte, cei care locuiesc în zonă se tem că în orice moment se poate întampla un accident. Bucăți din geamurile sparte se pot prăvăli pe trotuarul din față.

Grav este și că prin zonă trec zilnic zeci de copii care frecventează cursurile Școlii gimnaziale „Sfanta Vineri” sau cei care merg la grădinita cu program normal „Nichita Stănescu”. De teamă că cei mici ar putea fi răniți din cauza bucăților de geam care se pot desprinde la un vant mai puternic, părinții iși duc copiii la școală și la grădinită pe carosabil, ocolind partea de trotuar care se află în dreptul clădirii fantomă.

„Este periculos pentru copii! Problema trebuie rezolvată cat mai repede pentru că bucățile de geam se pot prăbuși oricand, direct în stradă, peste orice trecător, inclusiv un copil care merge la școală”, a explicat un tătic.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursa foto Cătălin Matei

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here