logo
RNTV Live

Set de măsuri care să schimbe fața Armatei Române/VIDEO

Mihai Constantinescu

Set de măsuri care să schimbe fața Armatei Române.

Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dîncu, are in plan sa elaboreze un set de măsuri care să schimbe fața Armatei Române la acest moment. El este increzator ca se pot face astfel de modificari, pornind in primul rand de la educatia care se face in liceele militare. Si este de parere ca avem nevoie de o armata moderna, asa cum a declarat la ultima sa vizita in judetul Prahova.

Set de măsuri care să schimbe fața Armatei Române

Vasile Dincu, Ministrul Apararii Nationale, a dat exemplu o forma de armata moderna, cum este, spre exemplu, proiectul Armata 2040. Iar aceste schimbari sunt necesare in abordarea unor conflice armate, cu strategii extrem de diferite.ministrul vrea sa aloce anumite sume nu doar pentru inzestrarea Armatei Romane ci si pentru resursa umana care sa educe tanara generatie.

Ministrul a precizat ca va invita la Bucuresti o echipa de elevi de la Colegiul National Militar „Dimitrie Cantemir”, pentru a pune pe hartie mai multe idei care sa ajute la modernizarea armatei din tara noastra.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor