logo
RNTV Live

Circulau beţi şi fără permis prin Prahova. Nesimţire inimaginabilă: prins beat la volan de două ori

razie-politie-noapte-sofer-beat-3-700×336
Mihai Constantinescu

Circulau beţi şi fără permis prin Prahova. Din nefericire poliţiştii prahoveni se confruntă din nou cu astfel de cazuri. Doar în ultimele 24 de ore au fost depistate trei persoane care au comis infracțiuni la regimul rutier .

Adolescent fără permis

Primul caz de acest gen a fost descoperit ieri în Mizil. Un tânăr de 17 ani se afla la volanul unei maşini deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Noaptea dosarelor penale

O altă infracţiune la regimul rutier a fost descopeirt şi azi niopate, în jurul orei 00:00, în Sinaia. Oamenii legii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat din județul Ilfov, care circula pe DN1, în localitatea Sinaia. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept. La scurt timp, în jurul orei 03:00, bărbatul a fost oprit din nou în trafic de către polițiștii stațiunii, deși i-a fost adus la cunoștință faptul că nu mai are dreptul de a conduce. În urma administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Beat la volan pe DJ 720

În aceeași noapte, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe DJ 720 pe raza localității Filipeștii de Pădure, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.  Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu apartul etilotest care a indcat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. În acest caz, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vacanta-de-primavara-2/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/inendiu-balcon-ploiesti/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/distribuirea-ajutoarelor-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARQACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor