VIDEO/ Patru ani de la cel mai mare jaf din Prahova. Vezi ce s-a întâmplat cu aproape un milion de euro

cautam-reporteri-republikanews

Se împlinesc în curând patru ani de la cel mai mare jaf din Prahova. La începutul lunii iulie 2013, omul de afaceri Nicolae Cantemir sesiza poliția după ce a descoperit că nu mai avea nimic în cutia de valori închiriată la filiala Raiffaisen Bank din Ploiești.

Aproape 400.000 de euro în lei, valută și bijuterii i-au dispărut prahoveanului. Bani pe care îi obținuse din vânzarea unor terenuri și din ce agonisise din afacerile hoteliere, dar și în zootehnie, pe care le avea în Tătărani.

Nu a fost singurul păgubit atunci. Și primarul comunei Plopu a reclamat că i-a fost golită căsuța de valori de la aceeași bancă.

Au fost făcute cercetări, s-au oferit recompense, dar hoțul nu a fost prins. Se știe doar, conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din bancă, că hoțul ar fi un bărbat cu șapcă care a ieșit cu rucsacul încărcat de bani și bunuri valoroase. La aproximativ un milion de euro se ridica toată paguba înregistrată atunci.

Au trecut patru ani, iar hoțul nu a fost prins. Ancheta s-a tot mutat de la IJP la Parchet și de la Prahova la București. Păgubiții încă așteaptă să-și recupereze banii furați și își doresc ca hoțul să fie găsit.

Iată ce declară Nicolae Cantemir, la aproape patru ani de la cel mai mare jaf din Prahova :

 

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here