logo
RNTV Live

Circ cu soarta românilor. Războiul DĂNCILĂ-IOHNANNIS continuă!

viorica dancila si iohannis
rnews

IOHANNIS atacă, DĂNCILĂ se laudă

Klaus Iohannis a criticat Guvernul pentru cifrele economice și pentru că a crescut salariile bazându-se pe atragerea de fonduri europene, ceea ce, conform președintelui, nu s-a întâmplat. Numai că premierul Viorica Dăncilă spune că are cifrele care îl contrazic.

În primele 3 luni ale anului, au intrat în țară 4,9 miliarde de lei, adică peste 1,2 miliarde de euro din fonduri europene. Șomajul a ajuns la minimul istoric, 3,94%, a spus Dăncilă la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

”Să vă iau primele luni, pentru că tot domnul preşedinte făcea referire că nu am făcut nimic şi că merge prost România, am să vă dau câteva cifre care să vă arate care este realitatea, pentru că dincolo de afirmaţii, realitatea este cea care contează. Pe primele două luni ale anului 2017 aveam un plus de 4,8%. Pe primele două luni ale lui 2018 avem un plus de 7%. –  Mai mult, investițiile, pentru că am vorbit de investiţii. Pe trimestrul I 2017 însumau 1,7 mld lei. Pe trimestrul I 2018 avem 4,9 mld de lei.

Fondurile europene, pentru că am văzut o iritare şi pe fondurile europene. Pe trimestrul I 2017 aveam 2,9 mld lei. Pe trimestrul I 2018 avem 4,2 mld de lei.

Continuarea aici:

https://www.stiripesurse.ro/viorica-dancila-ii-da-replica-lui-klaus-iohannis-i-arata-cifrele-economiei-pentru-ca-tot-facea-re_1262657.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor