logo
RNTV Live

Primăria Păuleşti continuă investiţiile la reţeaua de canalizare după ce proiectele prin PNDL au fost oprite

lucrări de canalizare
Mihai Constantinescu

Primăria Păuleşti continuă investiţiile la reţeaua de canalizare după ce proiectele prin PNDL au fost oprite.

Criza prin care trece în acest moment ţara noastră a determinat ca toate proiectele derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală să fie blocate. Se întâmplă şi cu cel de la Păuleşti, început în urmă cu trei ani de introducerea a canalizării în Găgeni.

Edilul localităţii, Tudor Sandu, a decis să nu oprească lucrările de introducere a canalizării şi a preluat sarcina până în momentul deblocării proiectelor prin PNDL Proiectul viza introducerea conductelor, pe o lungime de 20 de kilometri, și era evaluată la 14 milioane de lei plus TVA.

Primăria Păuleşti continuă investiţiile

“Lucrăm de trei ani la canalizarea din Găgeni. Vizate sunt străzile Academiei, Andrei Șaguna, Ioana Slavici și Aleea Școlii. Anul acesta trebuia să finalizăm lucrările şi ne-am trezit în situaţia neplăcută de a le opri. Trag nădejde că Guvernul va găsi resurse să deblocheze PNDL, deoarece sunt multe proiecte importante care depind de finanțarea asigurată de la nivel central“, a declarat primarul Sandu Tudor.

Până atunci, însă, Primăria a preluat sarcina de a continuă lucrările aflate în derulare

Din bugetul local a fost finalizată canalizarea pe strada Carol Davila, din satul Păuleștii Noi, adică o conductă de aproximativ 300 de metri. Urmează să fie predată operatorului de apă și canal din comună.

Tot anul acesta, Primăria Păulești a mai finanțat din bugetul local extinderea rețelelor de canalizare pe străzile Tabaci, Aluniș și Cireșilor.

Lucrările la extindere a canalizării continuă în satul Cocoșești, pe străzile Principatelor, Grădiniței, Independenței și Bisericii,

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/barbat-deosebit-de-violent…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-furat-crucea-de-procesiune/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/subventia-pentru-energia…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

https://portal.republikanews.ro/se-cauta-persoane-care-doresc…/
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor