logo
RNTV Live

Cine sunt autorii furtului conductei Conpet?/ UPDATE

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Erika Stoica

Cine sunt autorii furtului conductei Conpet?

Ieri, Prahova s-a confruntat cu o situație dificilă după ce a fost furată o conductă Conpet, de e raza comunei Șoimari.

Detalii AICI

Situația a fost prezentată și oamenilor legii prahoveni. Deplasați la fața locului, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind sectionată conducata de transport țiței, iar un segment de aproximativ 40 de metri a fost sustras, solul fiind infestat cu produse petroliere.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind doi bărbați cu vârstele de 28, respectiv 30 de ani din comuna Șoimari.

În baza probatoriului administrat față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și poluarea prin evacuare, în atmosferă sau pe sol, a unor deșeuri ori substanțe periculoase.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor