logo
RNTV Live

Cine este primul candidat pentru Primăria Ploiești la alegerile din 2020

alegeri-parlamentare
rnews

Primul Partid care și-a anunțat candidatul pentru Primăria Ploiești

Biroul executiv al PSD Ploiești a ales în unanimitate ca actualul viceprimar al orașului Ploiești, Mihai Cristian Ganea, să fie candidatul Partidului Social Democrat pentru alegerile locale din 2020.

În acest fel, PSD dă startul neoficial pregătirilor pentru campania electorală din 2020. Chiar dacă mai sunt doi ani până atunci, social democrații vor ca ploieștenii să fie foarte atenți în toată această perioadă la modul cum gestionează problemele orașului candidatul PSD, Mihai Cristian Ganea.

“Le mulțumesc colegilor mei pentru susținerea acordată. Știu că din postura de primar al Ploieștiului voi putea face mult mai multe decâ am putut să fac până în prezent”, a declarat Mihai Cristian Ganea.

 

Mihai Cristian Ganea este președintele PSD Ploiești si viceprimar al Ploieștiului.

Cristian Ganea a terminat studiile la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești, este economist de profesie și înainte de a ajunge șeful PSD Ploiești, a lucrat în mediul privat.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor