RepublikaNews a anticipat făcătura. De la TV la RASP. Deşi a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare a putut participa la examen la recomandarea PSD

De la TV la RASP. Raul Petrescu este noul director al RASP.

De la TV la RASP. Raul Petrescu este noul director al RASP.

RepublikaNews a anticipat făcătura. De la TV la RASP. Propus de PSD pentru şefia RASP, Raul Petrescu a câştigat postul. Deşi a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare a putut participa la examen la recomandarea PSD.

RepublikaNews, a avut încă o dată dreptate. Concursul pentru numirea directorului  RASP a fost o “făcătură” aşa cum am anunţat de la bun început. Subiectul a fost urmărit pas cu pas. La jumătatea lunii octombrie jurnaliştii noştri anunţau ceea ce s-a confirmat astăzi şi în mod oficial: Raul Petrescu a fost pus la conducerea RASP la recomadarea PSD.

cel mai verde complex reziential

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/surse-raul-petrescu-director-la-rasp-la-comanda-partidului/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/republikanews-avut-dreptate-raul-petrescu-va-fi-pus-sef-la-rasp-concursul-de-ocupare-postului-doar-o-formalitate/

Ultima probă a concursului a avut loc astăzi. La concurs s-au înscris iniţial trei persoane. În cursa finală au ajuns Raul Petrescu și Vasile Ionescu. Acesta din urmă a fost directorul adjunct al Regiei şi a îndeplinit funcția de director general interimar până la organizarea concursului. Postul a rămas vacant de la sfârşitul anului trecut.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here