RepublikaNews a anticipat făcătura. De la TV la RASP. Deşi a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare a putut participa la examen la recomandarea PSD

De la TV la RASP. Raul Petrescu este noul director al RASP.
cautam-reporteri-republikanews

De la TV la RASP. Raul Petrescu este noul director al RASP.

RepublikaNews a anticipat făcătura. De la TV la RASP. Propus de PSD pentru şefia RASP, Raul Petrescu a câştigat postul. Deşi a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare a putut participa la examen la recomandarea PSD.

RepublikaNews, a avut încă o dată dreptate. Concursul pentru numirea directorului  RASP a fost o “făcătură” aşa cum am anunţat de la bun început. Subiectul a fost urmărit pas cu pas. La jumătatea lunii octombrie jurnaliştii noştri anunţau ceea ce s-a confirmat astăzi şi în mod oficial: Raul Petrescu a fost pus la conducerea RASP la recomadarea PSD.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/surse-raul-petrescu-director-la-rasp-la-comanda-partidului/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/republikanews-avut-dreptate-raul-petrescu-va-fi-pus-sef-la-rasp-concursul-de-ocupare-postului-doar-o-formalitate/

Ultima probă a concursului a avut loc astăzi. La concurs s-au înscris iniţial trei persoane. În cursa finală au ajuns Raul Petrescu și Vasile Ionescu. Acesta din urmă a fost directorul adjunct al Regiei şi a îndeplinit funcția de director general interimar până la organizarea concursului. Postul a rămas vacant de la sfârşitul anului trecut.

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here