Cherecheș a Avut o Relație cu Fosta Soție a lui Horia Moculescu: Dezvăluiri Picante de la Mariana Moculescu despre Primarul Fugar

mariana_moculescu
Theo Tănăsescu

Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a furnizat informații despre primarul Cherecheș, dezvăluind că au avut o scurtă aventură amoroasă în acest an, înainte ca acesta să se căsătorească.

“Cătălin are mari probleme cu legea acum și îmi pare tare rău. Am avut o relație frumoasă, de respect, curtoazie și chiar mai mult.

A fost o relație de scurtă durată, cam de 4 luni. El îmi trimitea niște mesaje superbe. Nu îl voi uita niciodată. El nu îmi spunea Mariana, ci Lady.

Dar el este mai tânăr cu 10 ani decât mine. Nici nu m-am gândit că va fi mai mult între noi. Eu nu am vrut să îi răpesc tinerețea.

Mă bucur mult că l-am cunoscut, mi-a plăcut mult ca bărbat. Noi ne-am întâlnit destul de greu, pentru că eu m-am lăsat așteptată.

Acum știu că s-a căsătorit, are o soție frumoasă. Dar a fost ceva frumos între noi. Dar lucrurile nu au mers și pentru că eu eram în București, el la Baia Mare.

Noi ne mai vedeam pe video, ne trimiteam mesaje, dar nu a fost să fie”, a declarat Mariana Moculescu pentru fanatik.ro.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor