logo
RNTV Live

Galerie foto/ Poliţiştii prahoveni, în mijlocul elevilor de la două COLEGII NAŢIONALE importante din Ploieşti

colegiu 1
Mihai Constantinescu

Galerie foto/ Poliţiştii prahoveni, în mijlocul elevilor de la două COLEGII NAŢIONALE importante din Ploieşti

Elevii de la Colegiului Național “I.L. Caragiale” și Colegiului Național “Jean Monnet” din Ploiești au aflat totul despre meseria de poliţişti chiar de la specialişti din cadrul echipei manageriale a IJP Prahova.

Au mers  în unităţile de învăţământ amintite unde echipe formate din șefii structurilor de investigații criminale, politie rutieră, ordine publică, investigarea criminalității economice, combaterea criminalității organizate, prevenirea criminalității, arme, explozivi și substanțe periculoase și acțiuni speciale le-au împărtășit tinerilor din experiența proprie, despre satisfacțiile profesiei pe care au imbratisat-o și condițiile generale de admitere in unitățile de învățământ ale MAI.

Întâlnirea a fost dusă până la capăt astfel că tinerilor le-au fost prezentate şi riscurile inerente și sacrificiile în plan personal pe care trebuie sa fie dispus să și le asume oricine ar fi interesat să urmeze o carieră în Poliţie.

comunicat IJP Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor