Sursa foto: Sky Sports

Chelsea a făcut schimbări rapide după demiterea lui Graham Potter, angajându-l pe Frank Lampard ca interimar, în timp ce căuta un nou antrenor pentru sezonul următor.

Echipa londoneză a avut discuții succesive cu Julian Nagelsmann și Luis Enrique, dar negocierile au eșuat. Apoi au început discuțiile cu Mauricio Pochettino. Potrivit expertului în transferuri Fabrizio Romano, Chelsea se pregătește să-l angajeze pe Pochettino într-un contract pe termen lung. Semnarea contractului este iminentă, iar anunțul oficial va fi făcut în curând.

Pochettino se întoarce în vârful Premier League

Antrenorul argentinian, Pochettino (51 de ani), va reveni în Premier League după o pauză de trei ani și jumătate. În noiembrie 2019, el a fost demis de la Tottenham, după o perioadă de cinci ani în fruntea echipei londoneze. A obținut rezultate impresionante în Anglia, transformând Spurs într-o echipă constant prezentă în grupele Ligii Campionilor.

În plus, în 2019, a condus Tottenham în finala Ligii Campionilor, unde a fost învinsă de Liverpool cu scorul de 0-2. A urmat o experiență de succes la PSG, unde a câștigat un titlu în Ligue 1, o Cupă a Franței și o Supercupă a Franței. El a antrenat echipa pariziană între ianuarie 2021 și iulie 2022.

În cariera sa, Pochettino a mai pregătit echipele Espanyol și Southampton.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *