logo
RNTV Live

Certificatul verde, obligatoriu?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Certificatul verde, obligatoriu?

Măsura introducerii certificatului verde la locul de muncă rămâne în continuare un subiect deschis. Legea se află în prezent în dezbatere, în cadrul comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaților. Legat de acest subiect, deputatul Bogdan Toader susține că trebuie să existe anumite restricții în perioadele de vârf ale pandemiei. Nu trebui , însă, să fie îngrădite drepturilor cetățenești stabilite prin Constituție.

Certificatul verde, subiect de actualitate

Introducerea obligativității certificatului verde rămâne un subiect de actualitate. Inițial, atât PNL cât și PSD au anunțat că până la sfârșitul anului trecut era absolut necesar să fie elaborat un nou proiect de lege în acest sens. Totuși,  iată că ne aflăm la începutul anului 2022, iar acest lucru nu s-a întâmplat. Proiectul de lege se află în prezent în dezbatere, în cadrul comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaților, însă nu se știe exact când și dacă va fi suspus la vot în Parlamentul României.

Legat de acest subiect, deputatul PSD Bogdan Toader susține că trebuie să existe anumite restricții în perioadele de vârf ale pandemiei, însă fără a fi îngrădite drepturilor cetățenești stabilite prin Constituție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/evaziune-fiscala-si-spalarea…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor