logo
RNTV Live

Cereri de finanțare prin programul Anghel Saligny pentru Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cereri de finanțare prin programul Anghel Saligny pentru Ploieşti

Consiliul Local Ploiești a aprobat vineri, în cadrul unei ședințe extraordinarea,  cererile de finanțare prin programul Anghel Saligny a două proiecte importante. Vorbim desper reabilitarea celor două pasaje subterane din Bariera București, dar și despre modernizare Bulevardului Independenţei, tronson cuprins între sensul giratoriu Gara de Sud și strada Gh. Lazăr. Potrivit primarului Andrei Volosevici, cererile de finanțare vor fi depuse de administrația publică locală luni dimineață.

Două obiective de investiții de o importanță majoră din Ploiești vor primi finanțare prin programul Anghel Saligny.  Concret vorbim de reabilitarea celor două pasaje subterane din Bariera București, dar și despre modernizare Bulevardului Independenţei, tronson cuprins între sensul giratoriu Gara de Sud și strada Gh. Lazăr.  O decizie în acest sens a fost luată în ședința extraordinară a Consiliului Local Ploiești  de astăzi.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/povestea-localitatii-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor