Cererea de prietenie de pe Facebook în valoare de 70.000 de lei. Un câmpinean a fost prostit de o escroacă profesionistă din Buzău

sursă foto libertate.ro
app

Sedus, furat și abandonat. O buzoiancă a păcălit un prahovean cu o sumă uriașă de bani

Cererea de prietenie de pe Facebook în valoare de 70.000 de lei. Un câmpinean a fost prostit de o escroacă profesionistă din Buzău.

Povestea câmpineanului care a fost prostit de femeia din Buzău a început cu un cont fals de pe Facebook. Fotografia atrăgătoare de pe cont l-a atras ca un magnet pe bărbat fără să bănuiască faptul că tocmai urma să fie păcălit.

Cei doi au început să aibă o relație virtuală serioasă. Atât de seriosă încât au ajuns să vorbească și de căsătorie

Numai că Monica Petcu, buzoiancă în vârstă de 39 de ani,avea de fapt alte planuri, după spusele bărbatului. După ce l-a sedus și i-a promis că-i va deveni soție a reușit să obțină de la acesta 70 000 de lei, în mai multe tranșe, notează opiniabuzau.ro.

VEZI ȘI https://republikanews.ro/situatie-disperata-cel-mai-mare-spital-din-ploiesti-medicii-nu-mai-fac-fata-situatiei/

VEZI ȘI https://republikanews.ro/decizie-importanta-la-varful-sgu-ploiesti-ce-hotarat-azi-consiliul-de-administratie/

Când bărbatul a hotărât să nu o mai ajute financiar, femeia a trecut la amenințări. Bărbatul nu s-a lăsat intimidat și a  anunțat poliția.

După ce a depus plângere la Poliție, femeia a fost identificată de oamenii legii. Aceasta s-a dovedit a fi doar o escoracă și acum  riscă ani grei de închisoare.

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here