logo
RNTV Live

Centurile ocolitoare ale orașelor de pe Valea Prahovei, realizate cu bani de la Guvern

valea_prahovei
Dumitrescu Vlad

Consiliului Judeţean Prahova ar putea să primească finanțare prin Ministerul Transporturilor pentru construirea şoselelor de centură ale oraşelor Comarnic, Buşteni şi Azuga şi să fie realizate la pachet cu autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov, ca obiective complementare. În acest context, legislativul județean a votat marţi o modificare a proiectelor acestor centuri de pe Valea Prahovei, în speranţa că vor fi eligibile pentru finanţare din fonduri europene sau guvernamentale.

Centurile ocolitoare ale orașelor de pe Valea Prahovei, realizate cu bani de la Guvern

Conform hotărârilor adoptate marţi de Consiliul Judeţean Prahova, denumirile obiectivelor de investiţii au fost schimbate. S-a schimbat din “variantă ocolitoare” în “acces rutier complementar descărcare A3”.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Dumitru Tudone, a explicat că au existat discuţii cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru finanţarea acestor investiţii.
“În urma discuţiilor purtate de domnul preşedinte cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi ai CNAIR, pentru a putea intra pe lista obiectivelor posibil finanţate din bugetul Ministerului sau din fonduri externe aferente Ministerului sau CNAIR-ului, a trebuit să se schimbe această denumire, din «centură ocolitoare» în «acces complementar la autostrada A3», pentru a putea fi eligibile la finanţare din fondurile centrale”, a explicat Dumitru Tudone, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor