logo
RNTV Live

Centura de Vest: Două accidente s-au produs unul după celălalt. Unul în zona Lukoil, altul la Rompetrol

zob
Mihai Constantinescu

Accidente rutiere produse la interval de câteva minute

Centura de Vest: Două accidente s-au produs unul după celălalt. Unul în zona Lukoil, altul la Rompetrol.

Cele  două accidente s-au produs la o distanţă de nici cinci minute, pe centura de Vest. Primul accident s-a produs în zona Lukoil. Sunt implicate două auto, iar o persoană este rănită.

Cel de-al doilea s-a produs în zona Rompetrol. Sunt implicate un auto și o dubă. O persoană acuză dureri la coloana lombară.

La faţa locului au sosit echipe de pe ambulanţă, poliţişti şi pompieri. Cei de la ISU interveni cu o autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor specifice.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE

La primul accident de pe Centura de Vest, cauza este neacordare de prioritate(din primele cercetări). O persoană e rănită.

Cauza producerii celui de-al doilea accident este, din primele cercetări, nepăstrarea distanţei în mers. O persoană este asistat medical.

Trafic ingreunat.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/crima-infioratoare-dupa-ce-si-a-ucis-cu-bestialitate-mama-s-a-dus-sa-se-plimbe/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/premira-absoluta-in-prahova-aparatul-idylla-va-salva-de-la-moarte-persoanele-care-vor-cere-ajutor/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor