logo
RNTV Live

ATENŢIE! Nu picaţi în capcana marca Sephora. Sute de tinere, păcălite pentru a-şi da datele de pe cardul bancar

sursă foto Dacic Cool
Mihai Constantinescu

Circulă în mediul online o nouă metodă de escrocherie sub umbrela Sephora

ATENŢIE! Nu picaţi în capcana marca Sephora. Sute de tinere, păcălite pentru a-şi da datele de pe cardul bancar

Cine nu iubeşte produsele de la Seprora? Probabil la acest aspect s-au gândit şi cei care au pus la cale o metodă excelentă de înşelătorie pe internet.

Campania presupunea un premiu fabulos. Mai exact un voucher de 500 de euro. În schimb, cea care voia să intre în posesia premiului, trebuie să dea datele cardului bancar. Sute de tienre au fost păcălite până în prezent.

Reprezentaţii companiei fac următoarele precizări:

“Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă.
Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).
Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului.
Ne revedem în magazine și pe sephora.ro!, se arată pe pagina de Facebook Seprora.

Foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor