logo
RNTV Live

Centre de agrement din Buşteni şi Cheia, în paragină, reabilitate. Când ar putea fi gata?

Centre de agrement din Buşteni şi Cheia, în paragină, reabilitate. Când ar putea fi gata
Mihai Constantinescu

Centre de agrement din Buşteni şi Cheia, în paragină, reabilitate. Când ar putea fi gata? Conducerea judeţului Prahova a hotarăt să preia Centrul de agrement Bușteni -Vila Fraga, precum și Centrele de agrement Cheia – Vila Cumpăna, Vila Scărișoara și blocul alimentar și sala de mese pe care să le reabiliteze şi să le modernizeze în vederea desfășurării activităților educaționale și extrașcolare în condiții optime.

Termen de finalizare a acestor centre de agrement

Practic aceste spaţii trec din domeniul public la statului şi din administrarea Ministerul Tineretului și Sportului, în domeniul public al judeţului. Scopul este acela de a fi reabilitate şi utilizate ulterior. Termenul propus pentru finalizarea lucrărilor este de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii în conformitate cu prevederile legale. În caz contrar, dacă obiectivul nu s-a realizat, bunurile imobile se vor întoarce în proprietatea statului.

Beneficii

Odată refăcute, în aceste clădiri vor funcţiona centre de agrement, sociale și culturale care au ca scop recreerea, socializarea și relaționarea și integrarea în societate a elevilor.

De asemenea, elevii vor beneficia de programe de educație nonformală, facilitând accesul acestora la programe și proiecte specializate pentru dezvoltarea unor abilități și competențe.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-40-000-de-lei-amenda-de-la-garda-de-mediu-pentru-o-firma-din-blejoi-desi-nu-recunoaste-nimic-reprezentantul-societatii-a-carat-deseuri-din-escavari-pe-malul-raului-teleajen-in-loc-sa-le-duca/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-furat-crucea-de-procesiune/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor