logo
RNTV Live

Celebra cântăreață Sanda Ladoși și soțul ei, săltaţi de DIICOT într-un dosar de fraudă

Sanda Ladoși Celebra cântăreață Sanda Ladoși și soțul ei, săltaţi de DIICOT într-un dosar de fraudă/ sursă foto Libertatea.ro
Mihai Constantinescu

Sanda Ladoși și soțul ei, fraudă de 1 milion de euro

Celebra cântăreață Sanda Ladoși și soțul ei, săltaţi de DIICOT într-un dosar de fraudă. Cei doi au ajuns pe mâna DIICOT pentru o fradă de 1 milion de euro.

Conform unor surse judiciare prejudiciul ar fi fost creat Fondului Naţional pentru Garantarea Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

“În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2008 – 2014, doi suspecţi au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în dauna unor instituţii de credit şi spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obţinute din activitatea infracţională, grup la care au aderat şi pe care l-au sprijinit şi alte persoane”, notează HotNews.ro.

Nu este prima dată când soţul Sandi Ladoşi are probleme cu legea. În urmă cu patru ani Ştefan Tache (soţul Sandei Ladoşi) a fost arestat şi închis timp de 3 luni. Atunci a fost acuzat că ar fi fost creierul unei reţele de evazionişti. Frauda s-a ridicat atunci la 4 milioane de euro.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/fotocodul-galben-de-ploi-transformat-ploiestiul-intr-un-oras-bacovian/

Oamenii legii au efectuat 10 percheziţii domiciliare în Bucuresti şi Ilfov, în cadrul unei acţiuni ce a  vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată.

Cercetările au condus la concluzia că faptele au fost săvârşite în perioada 2008-2014

Citeşte mai multe AICI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă foto Libertatea.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor