logo
RNTV Live

Cele mai bune produse din Republica Moldova le găsești la Ploiești / VIDEO

inaugurare fabricat in moldova gratiela gavrilescu
Oana Stoica

Eveniment de excepție la Ploiești. Astăzi a debutat expoziția Fabricat în Republica Moldova. Peste 40 de agenți economici de peste Prut au venit cu cele mai bune vinuri, dulciuri, cosmetice sau textile.

Evenimentul îşi propune intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, dezvoltarea de proiecte comune si derularea de parteneriate de afaceri. La ianugurare au participat, pe lângă oficialități din cele două țări, și Grațiela Gavrilescu, viceprim-ministrul României, dar și omologul sau din Republica Moldova, Octavian Calmic.

 

 

Atât viceprim-ministrul României, Grațiela Gavrilescu, cât și cel al Republicii Moldova, Octavian Calmic, care este și ministrul economiei, au declarant că fac eforturi pentru ca relațiile comerciale dintre cele două țări să crească, în beneficiul ambelor părți.

 

Valoarea relațiilor comerciale dintre Republica Moldova și România s-a dublat în ultimul an. În acest moment, moldovenii exportă în țara noastră peste 2000 de grupe de produse.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor