logo
RNTV Live

Cele două fetițe au fost violate într-o pădure pe care ciobanul o cunoștea foarte bine/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cele două fetițe au fost violate într-o pădure pe care ciobanul o cunoștea foarte bine

Constantin Zapan, violatorul celor doua fetite din Brasov, si-a ales cu atentie locul in care le-a dus pe micute, inainte sa le batjocoreasca. Padurea in care au fost violate, din satul Nicovani, era zona in care el mergea cu oile, in vremea cand a lucrat ca cioban. Nu avea permis, dar chiar si asa conducea o masina pe care mai multi localnici au vazut-o intrand in padure.  Li s-a parut ceva suspect asa ca au mers sa vada ce se intampla. Ei au fost salvarea fetelor.

Cele două fetițe au fost violate într-o pădure pe care ciobanul o cunoștea foarte bine

Cele doua fetite au plecat de acasa impreuna cu Constantin Zapan, prieten cu iubitul mamei fetitelor, care i-a cerut voie femeii sa le ia la el, acolo unde uma sa faca un gratar. Doar ca trebuia sa revina inainte de ora 21.00. Pentru ca nu s-a intamplat acest lucru a fost activat sistemul Alerta Rapire Copil. Localnicii din satul Nicovani au fost cei care au sunat politia sa spuna ca l-au vazut pe barbatul de 42 de ani.

In timpul audierilor  Zapan a recunoscut ca le-a violat pe ambele fetite. Mai mult decat atat, politistii au descoperit ca barbatul este in registrul agresorilor sexuali si a mai avut condamnari in trecut pentru aceeasi fapta.

Barbatul a fost retinut de politisti sambata si, ulterior, arestat. El este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si coruperea sexuala a minorilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor