logo
RNTV Live

Prahovenii, invitaţi în cel mai frumos loc de lângă Ploieşti! Natura face spectacol!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Prahovenii, invitaţi în cel mai frumos loc de lângă Ploieşti! Natura face spectacol în aceste zile, când zilele călduroase au adus un omagiu vegetaţiei!. Este vorba despre Grădina botanică de la Bucov!

Aceasta este o secţie a Muzeului Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova. Şi-a deschis porţile pentru vizitare în anul 2014 şi de atunci se află în permanentă dezvoltare şi modernizare. Este probabil cel mai frumos loc de lângă Ploieşti, mai ales în aceste zile când florile fac spectacol de culoare si miresme cu adevărat inedit!

Grădina botanică reprezintă o unitate instructiv educativă de învăţamânt şi cercetare ce are ca preocupare mărirea sortimentului de plante, îmbogăţirea colecţiilor, asigurând material didactic şi ştiintific pentru disciplinele de biologie vegetală, pentru publicul larg care a devenit tot mai receptiv la frumos.

Program de vizitare

Program:  Luni – Duminica 09.00 – 19.00 de la 1 Aprilie – 30 Septembrie

Luni – Duminica 09.00 – 17.00 de la 1 Octombrie – 31 Martie
               

Pret intrare vizitare 6 lei/pers. individual (adult); 4 lei/pers. pentru elevi si studenti; 4 lei/pers. grup organizat (minim 10 persoane).

Taxa foto/video: 100lei/ora pentru foto/video profesionale; 10 lei /pers. 

Gratuit: Persoanele defavorizate, persoanele cu dizabilitati, copiii cu varsta până la 3 ani, copiii din centrele de plasament, persoanele din rețeaua muzeală și cei care posedă legitimații ICOM.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cea-mai-mare-crescatorie-de-fazani-din-romania/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/delta-din-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă video Facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor