logo
RNTV Live

Aniversarea a 40 de ani de casnicie s-a terminat tragic, pentru o familie, care detine o cabana la Valea Doftanei/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Aniversarea a 40 de ani de casnicie s-a terminat tragic, pentru o familie, care detine o cabana la Valea Doftanei. Cand petrecerea era in toi mai multe persoane au iesit pe terasa vilei sa faca fotografii. La un moment dat constructia a cedat, sub greutatea acestora. Sapte persoane au fost ranite, iar dintre acestea cinci au ajuns la spital cu salvarea. Din fericire, toti sunt in afara oricarui pericol. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Aniversarea a 40 de ani de casnicie s-a terminat tragic. Raniti grav

In cabana din Valea Doftanei era in toi petrecerea aniversara a celor 40 de ani de casnicie a parintilor proprietarului. La un moment dat mai multi invitati au iesit pe terasa imobilului sa faca fotografii. Structura s-a rupt, iar oamenii au cazut in gol.

Dintre cei raniti, o femeie gravida si o alta victima, nu au mai asteptat sosirea echipajelor de salvare si au plecat cu masinile la spitalul Municipal din Campina. Celelalte cinci victime au fost preluate cu doua ambulante ale serviciului judetean de ambulanta si alte doua autospeciale SMURD.

Desi traumatismele au fost destul de serioase, viata victimelor nu a fost puse in pericol. Odata ajunse la spital medicii au hotarat ca o parte dintre victime sa mearga direct in sala de operatie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor