logo
RNTV Live

Prahovenii, invitaţi la cel mai frumos eveniment al toamnei. Vezi detalii

targul mestesugarilor
Mihai Constantinescu

Prahovenii sunt invitaţi la cel mai frumos eveniment al toamnei! Consiliul Judetean Prahova și Centrul Judetean de Cultura Prahova vă invită în perioada 16-18 octombrie 2020, între orele 09:00-20:00 la TÂRGUL MEȘTEȘUGURILOR TRADIȚIONALE, ediția a IV-a, organizat pe esplanada Palatului Culturii din Ploiești.

Târgul de anul acesta reunește cele mai reprezentative meșteșuguri arhaice din zona Prahovei și din țară: olărit, țesut, cusut, sculptură și crestături în lemn, pictură pe sticlă, confecționatul opincilor, pictură naivă, pictură pe lemn (elemente specifice zonei Transilvaniei), incondeiere oua (specifice zonei Moldovei), colaje paie, rotărit și pielărit, dar și produse apicole.

Festivitatea de deschidere va avea loc in prima zi a târgului la ora 12:00. În următoarele zile, târgul va fi animat de momente artistice începând cu ora 17:00.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anre-racordarea-la-reteaua-de-gaze-naturale-va-fi-gratuita-pentru-toti-consumatorii-casnici/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scandal-pe-bulevardul…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-prahova-ucis-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/transport-agabaritic-pe-valea…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/urmeaza-ore-critice-pentru-aproape-intreaga-tara

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor