Cel mai cunoscut poliţist din România, Marian Godină, a rămas fără permisul de conducere

sursa foto Stirile ProTV
angajare

Cel mai cunoscut poliţist din România, Marian Godină, a rămas fără permisul de conducere

Marian Godină, cel mai cunoscut poliţist din ţară, este pieton. A rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins gonind cu 113 km/h în localitate. Venea din Republica Moldova, de la Chişinău, din vacanţă. În Covasna nu a mai rezistat tentaţiei şi a apăsat pedala de acceleraţie mai mult decăt ar fi trebui şi a fost pedepsit, notează Observator.tv.

Godină a povestit totul pe blogul său.

Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă. 

Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile. 

M-am uitat spre Georgiana și i-am zis că pe mine mă opresc. Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors și a oprit în spatele meu. Știam că aveam în jur de 100, dar nu știam dacă intrasem sau nu în vreo localitate și nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama. N-am văzut dacă polițistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat și mi-a cerut actele. I le-am dat și m-a întrebat dacă știu de ce m-a oprit.„, a povestit Godină.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here