logo
RNTV Live

Cea mai frumoasă scrisoare de intenție trimisă vreodată pentru angajare la Google, scrisă de o fetiță de șapte ani- FOTO

scrisoare-chloe
Mihai Constantinescu

Are șapte ani și un spirit antreprenorial cum rar s-a mai văzut. Chloe, în vârstă de șapte ani a cerut șefului Google să o angajeze. Pentru că nu știa bine cum poate să facă acest lucru, a decis să scrie o scrisoare.

„Dragă şef Google”, şi-a început micuţa scrisoarea, în care i-a povestit lui Sundar Pichai despre pasiunea ei pentru calculatoare, despre faptul că are o tabletă şi că tatăl ei i-a promis că-i va cumpăra un calculator. Micuţa i-a menţionat CEO-ului Google că are rezultate foarte bune la învăţătură şi că îşi doreşte foarte mult să lucreze în cadrul companiei sale, pe lângă visul de a deveni înotătoare profesionistă şi de a participa la Jocurile Olimpice.

„Are un spirit antreprenorial extraordinar. Încă de la grădiniţă a primit doar evaluări pozitive la şcoală. Suntem foarte mândri de ea şi de sora ei, Hollie, care are doar cinci ani, dar perspective similare”, a declarat tatăl lui Chloe.

Nimeni nu se aștepta să primescă și un răspuns, dar acesta a venit.

„Mulţumesc foarte mult pentru scrisoare. Sunt bucuros că îţi plac computerele şi roboţii şi sper că vei continua să înveţi lucruri noi despre tehnologie.  Cred că, dacă vei continua să munceşti din greu şi să-ţi urmezi visul, poţi reuşi tot ceea ce-ţi propui – de la a ajunge să lucrezi pentru Google, până la a participa la Jocurile Olimpice. Aştept să aplici pentru un job la Google atunci când vei termina şcoala! 🙂 Toate cele bune ţie şi familiei tale!”, i-a scris Sundar Pichai micuţei Chloe.

 

sursa Gândul info.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor