logo
RNTV Live

Ce trebuie să facă elevii ploieşteni pentru a beneficia de gratuitate la transportul în comun

transport in comun
Mihai Constantinescu

Gratuitate la transportul în comun

Elevii ploieşteni beneficiază de gratuitate la transportul în comun!

Conform Regulamentului de acordare a facilităților la transportul public de călători, aprobat prin HCL nr. 503 / 15.12.2015, cu modificările și completările ulterioare, TCE PLOIEȘTI ANUNȚĂ ELEVII CURSURILOR DE ZI, CU DOMICILIUL SAU REȘEDINȚA ÎN MUNICIPIUL PLOIEȘTI, BENEFICIARI DE ABONAMENT NOMINAL LUNAR GRATUIT 100%, VALABIL PE O LINIE SAU PE TOATE LINIILE :

  • Pentru eliberarea abonamentelor nominale lunare gratuite 100%, valabile pe o linie sau pe toate liniile, este necesar carnetul de elev emis de unitatea de învățământ, vizat prin ștampila pentru anul în curs, completat cu domiciliul și datele elevului.
  • Abonamentele nominale lunare gratuite 100% sunt valabile doar în prezența carnetului de elev.
  • Elevii vor solicita eliberarea abonamentelor nominale lunare gratuite 100% de la Casieria Colectoare din strada Găgeni nr.88 .

Program: Luni – Vineri 7:00-20:00 / Sâmbăta-Duminica ÎNCHIS

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-un-baiat-a-fost-taiat-de-un-barbat-pe-strada-motivul-este-incredibil/?fbclid=IwAR08nXGYZ1tyGLOxrSDws6JX-nSPrvCaJNiAOJdneCOt40eZHGmxTJccW7A

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor