Ce spune viceprimarul ALDE despre noile autobuze TCE

cautam-reporteri-republikanews

Orgolii înfrânte și proiecte votate

Consilierii locali ploieșteni au făcut pace și au votat pentru achiziția celor 11 autobuze noi.

Viceprimarul Ploieștiului, George Pană, unul dintre inițiatorii acestui proiect, consideră că o astfel de investiție este absolut necesară, în contextul în care parcul învechit al TCE trebuie îprospătat urgent.

Iată declarația viceprmarului George Pană

just insolv sprl

Astazi, alături de grupul consilierilor ALDE din Consiliul Local Ploiești, consecvent in demersurile care au ca obiectiv îmbunătățirea vieții ploiestenilor, am reușit, in calitate de initiator, ca in sedinta Consiliului Local de astazi, sa fie aprobată achiziționarea a 11 noi autobuze electrice în municipiului Ploiești, prin accesarea de fonduri nerambursabile finantate prin Ministerul Mediului.
Obiectivul urmarit, dincolo de evidenta nevoie de înlocuire a parcului auto învechit al S.C TCE S.A, este dat de nevoia de diminuate a noxelor, a emisiilor de gaze cu efect de seră.
Proiectul promovat si adoptat astăzi se alătură proiectelor anterioare care au în vedere înlocuirea parcului auto al operatorului de transport public local cu mijloace de transport moderne, eficiente si in special nepoluante, si este o țintă asumată de ALDE Ploiesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here