logo
RNTV Live

Copiii din Ploieşti vor avea patru noi locuri de joacă

locuri-de-joaca-filipestii-de-pdure-5
Mihai Constantinescu

Copiii din Ploieşti vor avea patru noi locuri de joacă. Investiţiile sunt realizate de către Primăria Municipiului Ploiești ţi un partener privat.

Investițiile în aceste spații destinate recreerii celor mici sunt derulate prin sponsorizare de către un agent economic, urmând ca cele 4 noi locuri de joacă să fie amplasate în strada Gh. Grigore Cantacuzino (lângă supermarket Kaufland), strada Triumfului, strada Griviței și strada Cameliei (lângă biserică).

Noile locuri de joacă se vor integra armonios în peisajul urban. <vor fi pavate cu dale cauciucate elastice, vor avea mobilier urban modern și echipamente de joacă plăcut colorate, încadrate în standardele de calitate și siguranță în vigoare, respectiv tobogane, balansoare, leagăne, ansambluri de joacă, ș.a.

Toate echipamentele au certificate de conformitate EN1176:2006, EN1176:2008, TÜV sau certificate naționale echivalente cu cele ISCIR CERT, conform H.G. 435/2010. Valoarea totală a investiției este de 788.646,00 lei.

În prezent, se execută lucrările de amenajare a locului de joacă din str. Gh. Grigore Cantacuzino, săptămâna aceasta urmând să demareze și lucrările de amenajare a locului de joacă din strada Triumfului.

Primăria municipiului Ploiești apreciază astfel de parteneriate cu comunitatea locală de afaceri, axate pe inițiative în beneficiul cetățenilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incendiu-violent-la-o-casa-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor