logo
RNTV Live

Ce spune Electrica despre groapa din Jepilor, stradă abia asfaltată

groapa electrica 2
Ciprian Radu

Ce spune Electrica despre groapa din Jepilor

Electrica a trimis un punct de vedere cu privire la situația apărută pe strada Jepilor din Ploiești, care a făcut obiectul unui articol Republika News. 

În articolul respectiv, am publicat mai multe fotografii cu reparația de mântuială a străzii, pornind de la o informație obținută în cadrul unei conferințe de presă la Primăria Ploiești.

Conform unor afirmații ale primarului Adrian Dobre, Electrica nu a înștiințat primăria că va interveni pe strada abia asfaltată. De asemenea, primarul a explicat că societatea este amendată în urma acestei intervenții.

Electrica susține însă exact contrariul.

“Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord – Sucursala Ploiești a înștiințat Primăria Ploiești, în data de 20.02.2018, despre necesitatea intervenirii în regim de urgență pentru remedierea avariei din Strada Jepilor din Ploiești, și în acest sens a fost emisă aprobarea cu nr. 89/20.02.2018 de către Primărie.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a carosabilului, s-au transmis comenzi atât firmei care avea în garanție lucrarea de asfaltare a străzii în cauză (comanda nr.13001894/26.02.2018), cât și unei firme terțe (comanda nr. 13002212/07.03.2018), conform cerințelor din hotărârea Consiliului Local nr.337/2008.

Referitor la afirmația din cuprinsul articolului privind amendarea săptămânală a SDEE Muntenia Nord, vă informăm că până în acest moment nu a fost emisă o astfel de sancțiune”, se arată într-un comunicat al Electrica.

Cert este însă un singur lucru. Groapa a fost săpată și, indiferent dacă avea sau nu aprobare, este, cel puțin în acest moment, reparată de mântuială.

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor