Ce spune Andrei Volosevici despre posibila inchidere a pietelor din Ploiesti

omv

In timp ce supermarketurile au impus reguli stricte la cumparaturi, in zona pieteleor, situatia pare neschimbata. Inclusiv persoane in varsta, la orele pranzului, se plimba fara a respecta vreo regula.

In acest context, candidatul PNL pentru Primaria Ploiesti, propune o serie de masuri in acest sens.

Rog autoritățile sa analizeze foarte bine eventuala masura de închidere a piețelor! Consider ca procedura folosită de magazinele cu profil de supermarket poate fi aplicata cu succes si la Hale si Piete! Ma refer la marcaje aplicate pentru păstrarea distanței de 1.5 metri si la restrictionarea si monitorizarea numărului de persoane care intra si ies ! In acest fel respectăm dispozițiile date, protejăm agentii economici , producătorii si in primul rand SANATATEA NOASTRA!

4 COMENTARII

  1. În sfârșit un om rațional!
    E atât de greu?
    De ce nu trimitem administrația orasulului in somaj tehnic? Macar economisim 25 % din bugetul aferent salariilor unor indolenți, nesimțiți și nepricepuți!

  2. În supermarket sunt condiții să respecte regulile dar în piața e mai greu ,însă trebuie gândit și la populația care are nevoie mare de piață , de produsele cerute și cu chmicale din supermarket toate din inport ne-am săturat ,vrem să ne protejăm cu adevărat nu doar ce viruși. . . Și acei puțin producători care mai sant ce vor face ?

  3. Închiderea piețelor nu este o soluție viabila pentru niciun cetățean din Ploiești. Nu este firesc ca piețele de unde în aceasta primăvara ne procuram tot ceea ce este proaspăt sa fie închise. Nu cred ca cei în vârstă nu au înțeles necesitatea statului în casa ci doar trebuiesc înăsprite controalele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here