logo
RNTV Live

Chiar ne-am pierdut și ultima fărâmă de omenie?! Pățania unei gravide în autobuzul 40

traseul 40L
Ciprian Radu

Pățania unei gravide în autobuzul 40

O femeie gravidă în 6 luni a decis să semnaleze o problemă din ce în ce mai prezentă în societatea românească. 

Întâmplarea povestită de o femeie gravidă pe pagina de Facebook a Ziarului Incomod reflectă exact momentul în care ne aflăm.

”Bună! Sătulă de nesimţirea oamenilor care circulă cu mijlocul de transport în comun m-am decis să îți spun o întâmplare petrecută azi în traseul 40. Fiind însărcinată în 6 luni am decis iau autobuzul de la Hale pentru a ajunge la Afi. Am aşteptat frumos în stație până a venit şina și acuma începe lupta pentru a te urca în autobuz. 

Lumea  vede însărcinată și cu toate astea  împingeau  se urce ei. După ce am aşteptat  urce ceilalţi pasageri am reuşit  urc și eu.

Acum începe problema principală. O doamnă lângă mine în picioare bineînţeles mă întreabă de ce nu îmi cer dreptul de a sta jos pe scaunul rezervat mămicilor gravide sau cu copil care era ocupat de o doamna până în 40 de ani. I-am răspuns  și dacă cer voie  stau jos nimeni  nu îmi cedează locul așa  dânsa o roagă pe doamnă  se ridice pentru a sta eu arătându-i și semnul de lângă scaun care îmi  dreptul  stau acolo.

Foarte ofensată, acea doamna se uită la noi și spune pe un ton iritat  nu vrea  îmi dea locul.

Nu este normal ce se întâmplă… de când sunt însărcinată nu este prima oară când păţesc așa și nu sunt singura gravidă care trece prin așa ceva. Unde este bunul simț al oamenilor? Chiar am ajuns  trăim  în junglă?”

Știți, desigur, că acest caz nu este izolat. Nu mai departe de câteva zile, jurnalistul ploieștean Marius Nica semnala un caz semănător petrecut la coada unui ghișeu.

De unde vine toată această răutate care a cuprins societatea românească? Ce-ar trebui să facem să redevenim mai buni?

Românul a învățat să se îmbulzească în comunism, iar acum parcă e și mai rău. Ne îmbulzim și dăm din coate pentru orice, o tigaie la reducere, câțiva mici și-o bere moca la sărbătorile confiscate de partid, un loc în autobuz.

Chiar și cel rezervat mamelor și copiilor….

Rău am ajuns!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor