logo
RNTV Live

Ce s-a descoperit în timpul percheziţiilor la persoanele bănuite că ar fi păcălit prin METODA ACCIDENTUL/VIDEO/ FOTO/UPDATE

metoda-accidentul-3
Mihai Constantinescu

Ce s-a descoperit în timpul percheziţiilor la persoanele bănuite că ar fi păcălit prin METODA ACCIDENTUL.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în orașul Urlați, județul Prahova, în orașul Titu și în comuna Potlogi, ambele din județul Dâmbovița, la persoane bănuite de înșelăciune.

La sediul unității de poliție, au fost conduse, în vederea audierii, 5 persoane: 3 bărbați cu vârstele de 20, 28, respectiv 29 de ani, o femeie, în vârstă de 47 de ani și o minoră, de 16 ani. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi păcălit o femeie din Vălenii de Munte prin metoda accidentul (DETALII AICI)

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 5 telefoane mobile, 1.500 de lei și 500 de euro.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, precum și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-din-drona-cu-dezastrul…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor