logo
RNTV Live

ITM Prahova, peste 70 de controale în 10 zile. Rezultate incredibile

inspectorii ITM Prahova
Mihai Constantinescu

ITM Prahova, peste 70 de controale în 10 zile. Rezultate incredibile

Peste 70 de controale în mai puţin de două săptămâni. În primele zece zile ale lunii în curs, inspectorii ITM Prahova au efectuat controale în domeniul relaţiilor de muncă şi a securităţii şi sănătăţii în muncă.

Concret, în urma efectuării celor 76 de controale au fost aplicate amenzi în valoare de 248 800 de lei. În cadrul acestor controale, nouă persoane au fost depistate lucrând “la negru”. Au fost aplicate amenzi în valoare totală de 180 000 de lei.

Inspectorii ITM avertizează că astfel de controale vor fi efectuate şi în perioada următoare.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, alături de celelalte instituții cu atribuții de verificare și control, pe lângă activitățile curente ce țin de atribuțiile sale legale, s-a implicat activ cu toată capacitatea de care dispune în lupta dusă de întreaga societate românească pentru limitarea efectelor crizei sanitare și conștientizarea tuturor factorilor implicați, angajatori și angajați, în sensul respectării cu strictețe a măsurilor dispuse de autorități.
Astfel în data de 11 iulie 2020, inspectorii de muncă au efectuat mai multe acţiuni de informare cu scopul de a comunica  atât angajatorilor cât și angajaților dezavantajele utilizării muncii fără forme legale şi importanța cunoașterii și respectării legislației din domeniul relațiilor de muncă și a securității și sănătății în muncă, dar și ce trebuie făcut pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2, potrivit unui comunicat de presă al ITM Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-viral-ploiesti-de-a-joaca-cu-moartea/?fbclid=IwAR1YCQY0xx3UuDDUG-NXUMywT9XU_qE2rN1OYUIZqph8FZEKihELt-EBa6Y

 
Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor