logo
RNTV Live

Ce dezinsecție sau deratizare? Un consilier local al Ploieștiului susține legalizarea marijuanei

vascan
rnews

Chiar dacă Ploieștiul se confruntă cu probleme financiare și administrative deosebit de grave, unii dintre consilierii locali sunt preocupați de cu totul și cu totul alte lucruri. Robert Ionuț Vâscan, de exemplu, pare absorbit  de demersurile legalizării marijuanei, drog catalogat ca fiind de risc de legislația românească. Astfel, consilierul local Robert Ionuț Vâscan a distribuit pe contul său de Facebook un filmuleț care militează pentru legalizarea drogului menționat, făcând o comparație între marijuana și alcool.

vascanvascan2

sursa: facebook

În România, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, punerea îin vânzare, livrarea cu orice titlu, transportul, procurarea, deținerea  ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, printre care se numără și marijuana, se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani . Desigur, demersul consilierului local nu intră sub incidența legii, dar poate ridica semne de întrebare asupra preocupărilor acestuia.

Robert Ionuț Vâscan se află la al doilea mandat de consilier local și este membru al Comisiei pentru valorificarea patrimoniului, servicii către populaţie, comerţ, turism, agricultură şi promovare operaţiuni comerciale și al Comisiei pentru protecţie şi asistenţă socială.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor