logo
RNTV Live

Fost consilier face praf administrația Dobre: Ploiești, orașul în care nu se întâmplă nimic

18816758_804340719727419_242101418_n
Ciprian Radu

Exclusă din PNL în urmă cu câteva luni, Cristina Enache și-a pierdut mandatul de consilier local obținut pe listele partidului.

În cadrul ședinței de marți a fost oficializată ieșirea acesteia din Consiliul Local Ploiești.

Nu înainte ca fostul consilier să aibă cuvântul și să facă praf administrația Dobre:

“Vreau să le mulțumesc foștilor colegi, pentru că, până la urmă, mi-au făcut un bine. Cred că, în scurt timp, vor fi mai mulți consilieri care vor renunța la mandate. Suntem întrebați de oameni pe stradă ce se întâmplă la Ploiești. Și nu pot să le răspund decât atât: nimic! La Ploiești nu se întâmplă nimic! Asta face actuala administrație. Spitalul municipal promis nu are șanse să fie construit prea curând, la CSM Ploiești situația este foarte grea și nu s-a făcut nimic. Nu sunt o specialistă în fotbal, dar am fost întrebată și de suporteri ai Petrolului ce se întâmplă cu marca. Pe de o parte, administrația ploieșteană le promite mărcile, pe de altă parte îi trimite la licitație!”

Președintele de ședință, George Botez, a asigurat-o pe Cristina Enache, înainte ca aceasta să părăsească sala, că se vor întâlni din nou, în alte condiții, în timp ce liderul grupului PNL, Gheorghe Sârbu, a precizat că unora din partid le pare rău că aceasta a trebuit să plece.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor