logo
RNTV Live

Ce au făcut poliţiştii pentru a-l convinge pe un prahovean să nu mai conducă maşina

Ce au făcut poliţiştii pentru a-l convinge pe un prahovean să nu mai conducă maşina
Mihai Constantinescu

Ce au făcut poliţiştii pentru a-l convinge pe un prahovean să nu mai conducă maşina? Mai întâi i-au suspendat permisul. Dar prahoveanul a rămas indiferent şi tot s-a urcat la volanul maşinii. A fost depistat din nou la volan, gonind prin Băneşti cu o viteză de 156 km/h şi cu permisul suspendat. De data aceasta prahoveanul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendat.

Conducătorul auto nu a fost singurul sancţionat de către Polițiștii Serviciului Rutier în zona Băneşti. Aceştia au organizat o acţiune pe DN1 pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pentru identificarea conducătorilor care încalcă regimul legal de viteză.

Au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale (23 pentru depășirea vitezei legale), în valoare totală de 14.385 lei. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare auto.

sursa comunicat IPJ

foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor