logo
RNTV Live

Cătălina Bozianu: Victorie importantă a PMP împotriva legiferării traseismului politic!

CATALINA BOZIANU PMP
rnews

Victorie importantă a PMP împotriva legiferării traseismului politic

Partidul Mișcarea Populară a obținut o victorie importantă împotriva intenției evidente a PSD de a deveni partidul-stat care își subordonează România, prin racolarea de consilieri locali și județeni, susține deputatul PMP Cătălina Bozianu. 

“Curtea Constituțională a admis sesizarea noastră referitoare la neconstituționalitatea modificării Statutului aleșilor locali prin care consilierii ai căror partide au fuzionat nu își pierd mandatul precum aceia care își dau demisia ori li se retrage sprijinul politic și rămân în funcție având statut de independenți.

PSD a forțat adoptarea acestei prevederi neconstituționale pentru că, o dată intrată în vigoare, aceasta ar facilita racolările de consilieri locali și județeni de la alte partide.

Proiectul se va întoarce pentru dezbateri în Parlament, unde sper că opoziția va manifesta unitate de acțiune și va bloca orice tentativă a PSD de a legifera traseismul politic”, este mesajul postat de Cătălina Bozianu pe pagina de Facebook.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor