Cât de pregătite sunt şcolile şi grădiniţele din Ploieşti pentru noul an şcolar?

scoli pregătite de noul an şcolar
Cât de pregătite sunt şcolile şi grădiniţele din Ploieşti pentru noul an şcolar?
cautam-reporteri-republikanews

Cât de pregătite sunt şcolile şi grădiniţele din Ploieşti pentru noul an şcolar? Potrivit reprzentanţilor primărei, se pare că acestea sunt foarte pregătite.

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, comunică faptul că, operatorul de salubritate S.C. Coral Impex S.R.L. are în derulare activitățile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție la nivelul tuturor unităților de  învățământ preuniversitar din municipiul Ploiești, astfel încât noul an școlar, 2021 – 2022, să poată demara în condiții optime în toate grădinițele, școlile, liceele și colegiile ploieștene.

Totodată, reprezentanții Direcției Tehnic, Investiții din cadrul Primăriei municipiului Ploiești informează că au finalizat, în timp util, lucrările de reparații la unitățile de învățământ preuniversitar din Ploiești, astfel încât elevii să poată beneficia, în anul școlar următor, de un cadru optim în vederea derulării procesului educațional2, se specifică într-un comunicat al primăriei Ploieşti.

Vezi şi https://republikanews.ro/biciclist-mort-de-beat-pe-drum/

just insolv sprl

Vezi şi https://republikanews.ro/scene-teribile-in-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here