logo
RNTV Live

Situaţie critică la Ploieşti! Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență a fost convocat

capuse
Mihai Constantinescu

DSP trebui să găsească soluţie pentru dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Situaţie critică la Ploieşti! Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență a fost convocat.

În acest moment, licitația pentru desemnarea unei firme care să facă dezinsecția, dezinfecția și deratizarea în Ploieşti bate pasul pe loc. Blocajul nu reprezintă altceva decât un atentat la sănătatea și la siguranța ploieștenilor.

Iată motivul pentru care autorităţile încearcă să găsească o soluţie pentru a se ieşi din impas. Primii paşi au fost făcuţi ieri, când primarul Ploieştiului a solicitat întrunirea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În urma discuţiilor purtate de către primar cu prefectul judeţului, directorul DSP Prahova şi şeful ISU Prahova s-a stabilit că reprezenatnţii DSP ar trebui să dea o mână de ajutor.

CITEŢTE ŞI https://portal.republikanews.ro/probleme-grave-ploiesti-primarul-a-solicitat-convocarea-comitetului-pentru-situatii-de-urgenta/

În acest sens, s-a hotărât că reprezentanţii DSP Prahova trebuie să întocmească în regim de urgenţă un plan comun de măsuri pe acest palier pe care să-l transmită tuturor primăriilor din judeţul Prahova, urmând să aibă loc o nouă întrunire a comitetulul pentru Situaţii de Urgenţă şi să se discute problema pe marginea planului făcut de DSP.

DSP ar trebui să aibă planul gata în cursul zilei de astăzi

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor