Cartierul Dallas din Ploieşti: o lume paralelă/ VIDEO

Cartierul Dallas din Ploieşti: o lume paralelă. Imagini incredibile la marginea Ploieștiului. Peste 20 de familii își cresc copii în locuințe improvizate, fără curent electric și practic îngropate în gunoaie.

Cartierul Dallas se află în Ploieşti, undeva lângă Gara de Vest, între magistrala de termoficare şi calea ferată care duce spre Ploieşti Triaj. Imaginea este dezolantă. Printre maldăre de gunoaie sunt amenajate un fel de locuințe. Construcțiile făcute din cartoane, folii sau placaj. Peste tot sunt aruncate de la jucării, până la material de construcții. 23 de familii cu peste 30 de copii mici trăiesc la limita supraviețuirii.

cel mai verde complex reziential

“Dallas” este locul unde căutătorii prin gunoaieîși string prada înainte de a duce pet-urile, fierul vechi sau sticlele la valorificat. În urmă cu patru ani, autoritățile au făcut o razie în cartier, au spus atunci că vor face ceva pentru oamenii care trăiesc în gunoaie. Nu s-a întâmplat însă nimic. Actuala administrație a promis că va verifica zona.

Vezi şi https://republikanews.ro/categoriile-vulnerabile-primesc-mai-multi-bani-pensionarii-cu-pensie-minima-persoanele-cu-handicap-si-copiii-in-vizor/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here