logo
RNTV Live

Sindicatul Transportatorilor din Ploiești blochează transportul în comun din oraş?/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Sindicatul Transportatorilor din Ploiești blochează transportul în comun din oraş?

Sindicatul Transportatorilor din Ploiești anunță că i-a în calcul să blocheze transportul în comun din oraș în cazul în care autoritățile decid ca societatea TCE Ploiești să nu facă parte din ADI Mobilitate Prahova.

Reacția vine în urma anunțului vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, în care susținea că operatorul de transport public de persoane regional va fi selectat fie prin licitaţie, fie prin înfiinţarea unui operator propriu subordonat ADI-ului.

Viziunea conducerii Consiliului Județean Prahova în ceea ce privește modul în care ar trebui să funcționeze ADI Mobilitate naște noi tensiuni.

Ion Mișcă, liderul Sindicatului Transportatorilor din Ploiești, susține că sindicatul nu concepe înființarea unei noi societăți care să asigure transportul de persoane în așa zisa zonă metropolitană. Reacția vine în urma anunțului vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, în care susținea că operatorul de transport public de persoane regional va fi selectat fie prin licitaţie, fie prin înfiinţarea unui operator propriu subordonat ADI-ului.

Acum, rămâne de văzut dacă autoritățile locale și județene  vor ajunge la o înțelegere în ceea ce privește ADI Mobilitate astfel încât proiectul să poată fi implementat în cel mai scurt timp.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor