logo
RNTV Live

Sunteţi invitaţi la cel mai mare carnaval de “street food” din Europa de Est. Vezi unde este organizat şi când începe

Cel mai mare eveniment de "food" din Europa de Est  are loc în Capitală/ sursă foto realtenerife.wordpress.com
Mihai Constantinescu

Cel mai mare eveniment de “food” din Europa de Est  are loc în Capitală

Sunteţi invitaţi la cel mai mare carnaval de street food din Europa de Est. Acesta este organizat în perioada 7 – 10 septembrie şi va avea loc la Romexpo. Organizatorii garantează celor care vor fi prezenţi la carnaval că vor avea parte de o explozie a gusturilor, aromelor, ritmurilor și culorilor dedicată artei stradale și gastronomiei.

La carnaval vor participa renumiţi bucătari din România, câștigători ai marilor show-uri culinare televizate, proprietari de restaurante celebre din toată țara și promotori ai curentului street food în România.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/targul-cu-bunatati/

Astfel de evenimente sunt foarte populare în  Statele Unite ale Americii. Acolo a avut loc și prima paradă a food truck urilor, în anul 2010, în Los Angeles.

Astăzi,pe străzile Bucureştiului a avut loc parada food truck-urilor. A fost un preambul  la Bucharest Street Food Carnival, cel mai mare carnaval de street food din Europa de Est.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa stiripesurse.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor