logo
RNTV Live

Cum trebuie să arate bradul de Crăciun pentru a avea unul în tendinţele lui 2020. Bradul preppy sau cu tematică Polul Nord, în top/FOTO

Internauţii nu vor mai iubi la fel de mult Crăciunul când vor afla adevărul despre istalaţia de brad. Află motivul!
Mihai Constantinescu

Anul 2020 este unul cum nu a mai fost altul în contextul pandemiei de coronavirus. A fost nevoie să ne adaptăm din mers şi, în pofida tuturor greutăţilor, astăzi suntem în ziua de Ajun de Crăciun. Cei care încă păstrează tradiţia şi împodobesc astăzi bradul, trebuie să ştie care sunt tendinţele anului pentru a avea unul la modă.

Specialiştii spun că în tendinţe sunt şi brazii preppy. Sunt brazii cu ornamente albe și roz. Alte culori în stil preppy la decorațiuni de Crăciun sunt bej, maro, bleumarin, verde, roșu, portocaliu și galben muștar. Totodată, rozul spre roșu este una din cele mai populare culori pentru Crăciun în acest an.

Bradul de Crăciun cu tematică Polul Nord este şi el în tendinţe.  Brazii sunt înălbiți și au ornamente cu tematică ce te duce cu gândul la Polul Nord. Poți folosi în bradul artificial de Crăciun: semne cu Polul Nord, globuri albe, urși polari din pluș, în general ornamente albe și pufoase, care pot fi și din blană artificială.

Dacă aceste două idei nu sunt pe gustul tău, atunci poate ar trebuie să te orientezi spre bradul cu ornamente din turtă dulce. Ca să aibă un aer special, figurinele din turtă dulce ar trebuie să fie de diferite forme: inimioare, stelute, braduţi, etc. Dacă il vrei cât mai personalizat, poţi coace chiar tu delicioasele decoraţiuni.

Oricare ar fi stilul ales pentru decorarea bradului de Crăciun, redacţia republikanews vă urează CRĂCIUN FERICIT!

sursa antena3.ro

sursă foto Google image

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor