logo
RNTV Live

Capii unei reţele extrem de periculoase, avere impresionantă terorizând tinere. Metoda folosită/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Capii unei reţele extrem de periculoase au făcut avere impresionantă terorizând tinere fără experinţă şi chiar minore. Acestea le deveneau victime după ce se îndrăgosteau de cei care aveau să le devină călăi. Bărbaţii foloseau cunoscuta metodă LoverBoy. După ce ajungeau să se îndrăgostească de, fetele erau obligate, manipulate emoţional fiind, să se prostitueze pentru ei.

“Afacerea” a început în urmă cu 8 ani, timp în care tinerele, devenite sclave sexuale peste noapte, au fost puse să le facă bani din prostituţie în mai multe ţări: Spania, Olanda, Germania, Belgia și Irlanda.

Reţeau periculoasă a fost descoperită de oamenii legii din Galaţi care prin metode specifice au reuşit să o destructureze. Au fost efectuate opt percheziții domiciliare, în Galați și Brăila, la locuințele bănuiţilor trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism. Totodată, au fost puse în executare 20 de mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate documente, telefoane, bijuterii și ceasuri de lux, precum și 2.500 de euro.

Patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/comitetul-national-pentru…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vrei-sa-devii-pompier/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cea-mai-faimoasa-partie-neagra-din-romania/?

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă Poliţia Română

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor