logo
RNTV Live

Campioni mondiali la Snooker European Masters din Capitală!

snook
Cristian Anghelescu

World Snooker a anunțat tabloul de concurs pentru European Masters, primul turneu din circuitul mondial disputat în România, la circul Globus, în perioada 3-9 octombrie.

Ronnie O’Sullivan și Mark Selby vor disputa ultimul meci de calificare chiar la București, în timp ce alți 30 de jucători și-au asigurat deja prezența pe tabloul principal. Dacă va trece de Fergal O’Brien, Mark Selby va juca în primul tur al turneului dotat cu premii totale în valoare de 350.000 de euro cu galezul Dominic Dale, iar Ronnie O’Sullivan ar debuta în competiția propriu-zisă în fața lui David Gilbert.

Între meciurile vedetă din primul tur se remarcă duelurile Shaun Murphy – Mark Davis, Neil Robertson – Graeme Dott (ambii foşti campioni mondiali) și Anthony McGill (25 ani), un jucător pe care “Racheta” O’Sullivan îl vede drept un posibil viitor campion mondial, împotriva “Căpitanului” Ali Carter.

sursa: digisport

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor