logo
RNTV Live

Câmpina: Măsurile de relaxare ce se aplică începând de astăzi

SC HIDRO PRAHOVA SA SC HIDRO PRAHOVA SA anunţă oprirea distribuției apei în municipiul Câmpina. Vezi care sunt zonele vizate/ sursă foto ziarulincomod.ro
Mihai Constantinescu

Câmpina: Măsurile de relaxare ce se aplică începând de astăzi

 De astăzi, au intrat în vigoare unele măsuri de relaxare şi  în Câmpina pentru perioada stării de alertă.

Iată câteva dintre măsurile luate în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență, astăzi, 15 mai 2020:

1.Parcurile (dar nu și locurile de joacă pentru copii) din municipiu vor fi redeschise. În vederea pregătirii primirii cetățenilor, acestea au fost igienizate, a fost cosită iarba iar în cursul zilei de astăzi se va efectua dezinsecția pentru eliminarea insectelor dăunătoare sănătății, precum țănțari și căpușe.

Așadar, de astăzi, 15 mai 2020, cetățenii vor avea acces în zonele de promenadă și de odihnă din parcuri precum Parcul Trandafirilor, Pracul Lacul Bisericii, Parcul Lacul Curiacul, Parcul Progresului, zona de promenadă a Bulevardului etc.

  1. În cadrul bazei sportive ce aparține Clubului Sportiv Câmpina, va fi permis accesul pe terenul de sport cu gazon artificial – doar pe pistele de alergare, pentru sporturi individuale sau sporturi ce se desfășoară cu participarea a cel mult 3 persoane care nu locuiesc împreună; și accesul pe terenul multifuncțional, pregătit pentru jocurile de tenis simplu care se va face în aceleași condiții.
  2. Accesul în cimitire se va face respectând legislația și normele sanitare în vigoare, aplicându-se măsuri de prevenție în vederea răspândirii COVID-19.

Facem apel la cetățenii care merg să îngrijească sau să viziteze mormintele, sau pentru orice alte lucrări, să păstreze distanța socială, să poarte mască de protecție și să evite aglomerările inutile.

  1. Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina a luat noi măsuri pentru organizarea activității în condiții optime dar și pentru siguranța cetățenilor, achiziționând un aparat de măsurare a temperaturii corporale. Aparatul va fi utilizat de reprezentanții pieței, care vor prelua temperatura corporală a cetățenilor la intrarea principală în incintă, în vederea trieriia acestora.
  2. În vederea accesului în sediile Primăriei cât și în instituțiile publice subordonate Primăriei municipiului Câmpina și Consiliului Local, va exista obligativitatea purtării măștii dar și a măsurării temperaturii corporale, atât a personalului, cât și a vizitatorilor.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor